Bubbelbadkar

Att skaffa ett eget bubbelbadkar är något som allt fler är intresserade av, och om du också skulle vilja göra detta är den goda nyheten att dina möjligheter till detta är mycket bra idag. Det finns nämligen väldigt många olika modeller att välja mellan, med olika utseende, så oavsett hur badrummet ser ut, bör man kunna hitta en passande modell. Dessutom är många bubbelbadkar idag betydligt mindre än vad de var förr. De har samma mått som ett vanligt badkar, mer eller mindre, så man behöver inte längre ha jättemycket plats över i badrummet för att kunna få plats med ett bubbelbadkar i det.

Det stora utbudet på bubbelbadkar har även gjort att priserna gått ned, så idag kan man skaffa bubbelbadkar med betydligt mindre utgifter än förr, vilket också är bra. De billigaste bubbelbadkaren går nämligen på ynka 10 000 kronor, även om prisskillnaderna är stora, så de dyraste kan gå på otroliga 100 000 kronor, om man vill ha något riktigt stort och lyxigt.

Beställa hem bubbelbadkar

Att beställa hem bubbelbadkar är också smidigare idag än förr, då dessa badkar säljs av många återförsäljare. Bland annat finns faktiskt möjlighet att köpa dem online, av nätbutiker som säljer produkter till badrum, utan att behöva lämna hemmet. Även många lokala återförsäljare levererar dock bubbelbadkar du köper av dem direkt hem till dig, väldigt snabbt och utan några som helst problem.

Innan du köper ett bubbelbadkar tycker vi dock att du bör känna till att:

  • Livslängden på dem brukar vara ca. 15 till 20 år. Eftersom det handlar om en så pass långsiktig investering gör man ofta klokt i att inte snåla allt för mycket när man gör sitt val.
  • Funktionerna som finns på olika bubbelbadkar varierar väldigt mycket. Därför är det vettigt att fundera på vilka funktioner man själv behöver för att man lättare ska kunna gallra mellan alternativen man stöter på och t.ex. välja bort varianter som saknar funktioner som man gärna skulle vilja ha.
  • Att munstyckena på bubbelbadkaren kan vara placerade på olika ställen, vilket kan göra att olika personer tycker att bubbelbadkaret ifråga är olika skönt. Vi rekommenderar därför att man skaffar ett bubbelbadkar som har justerbara munstycken, framför allt om det är så att man är flera i familjen som kommer att använda bubbelbadkaret, för då kan var och en ställa in munstyckena enligt sina egna preferenser och sin egen smak.
  • Ljudnivån är olika hög på olika modeller och märken. Är det så att man tror att man kan komma att störas av en hög ljudnivå gör man därför klokt i att även granska ljudnivån på de olika bubbelbadkaren som intresserar en.

Det finns bubbelbadkar som i viss mån rengör sig själva automatiskt, vilket gör att de kräver betydligt mindre underhåll än andra. Att skaffa en sådan variant rekommenderas för de flesta, men även om du väljer att inte göra det, rekommenderar vi dig verkligen att läsa skötselråden för det bubbelbadkar du vill köpa innan du slår till, för att ta reda på vilket underhåll som krävs, hur badkaret ska rengöras med mera. På så vis slipper du bli överraskad på ett negativt vis när du väl har badkaret där hemma!